Monday, December 20, 2004

Vecka 51

coinhunters är senaste grejen i stockholm. vet inte om det är reklam eller vad. finns ett rätt kul spel på deras hemsida. sett en del nya stickers , bl.a. en med en sumobrottare som sitter på reklamaffischer, så det kanske är någon form av adbusting (eller ännu en reklamkampanj?).

Vecka 50

sett en ny holk . mer roliga gågubbe-arr från uppsala .

Thursday, December 09, 2004

Vecka 49

rosa kanin-reklamkampanjen är uppe i stockholms t-bana . har sett nya grejer i form av tejpremsor, bl.a. en blå-vit från utopia och en från sacho/pust (uppsalas hovkonstnärer). såg även en schablon av sacho/pust på en stuga längs spåret mellan uppsala och stockholm. ett par nya stickers i sthlm också .

Wednesday, December 01, 2004

Vecka 48

ignet nytt direkt. fick en blogkommentar om att de rosa kaninerna är en reklamkampanj. rätt troligt iofs, eftersom mellanrummet mellan kaninens fötter bildar ett litet hjärta och de är tryckta på glossigt rosa papper. en liknande sak hände för drygt ett år sen, då svarta stickers med ett rött frågetecken på började dyka upp i stockholm. det kunde mycket väl ha varit streetart men visade sig sedan vara black eyed peas logga.