Wednesday, June 08, 2005

Vecka 22

rätt slö vecka. lite spridda nya grejer från olika delar av sthlm , och lite nytt från uppsala .

8 Comments:

At 4:58 AM, Anonymous hop louie said...

kycklingbenen är mina...

 
At 7:20 AM, Blogger Patrick said...

Förstod det, eftersom den andra stickern (signerad) satt på samma elskåp. =)

 
At 3:03 PM, Anonymous Anonymous said...

rätt trött vecka...Varför fotar du så lite? jag ser massor med grejer varje dag i sthlm som är jättefint, du har ofta med ett par bara..Jättebra att du gör det, fast det finns så mycket du inte tar med.

 
At 2:35 AM, Blogger Patrick said...

Tja, det är väl helt enkelt så att jag är ute och går (på nya ställen) mindre vissa veckor än andra. Sen kanske vi rör oss på olika områden...

Tips emottages gärna!

 
At 6:53 AM, Anonymous Anonymous said...

ja, hela söder blommar ju, vasastan, sankt eriksplan, finns hur mycket som helst i de där områdena. fast med nytt, menar du då tex. ett klistermärke du aldrig sett förut? så om du har sett ett av Lix klibbor och fotat det, så fotar du inga likadana fastdet sitter uppe 3000?

 
At 9:18 AM, Blogger Patrick said...

Exakt - numera fotar jag i princip inget som jag redan fotat tidigare. Gjorde jag det skulle jag inte kunna gå en normal promenad på stan. =)

Här på bloggen lägger jag alltså bara ut nya saker. Jag har ett privat arkiv på 2-3000 bilder, men det är en del av det som är "dubletter" (dvs samma motiv på olika ställen).

 
At 2:35 PM, Anonymous Anonymous said...

jo fast ett tydligt mönster inom streetart är upprepandet av symbol, budskap, bild osv. om du tar klockman som exempel. hans klocka ser exakt likadan ut fast finns på tusentals platser vilket gör den intressant. som intresserad av streetart vill iaf jag se olika foton av den, på olika platser. samma gäller andra konstnärer. letar du efter "nya" grejer lär du inte hitta mycket efter ett par dagar...

 
At 4:24 AM, Blogger Patrick said...

Det har du naturligtvis rätt i - miljö-/sammanhangsaspekten av streetarten är också en tydlig koppling tillbaka till situationismen.

Dock är det inte bloggens syfte eller funktion att presentera ALL streetart som jag lägger märke till. Det skulle ta för mycket tid, kräva för mycket serverutrymme och framförallt passa bättre i en annan presentationsform än en blogg (t.ex. ett arkiv eller liknande). Att jag valt bloggformen är just för att begränsa mig till det som är nytt. Dock räknar jag dit även "gamla" grejer som finns på speciellt intressanta placeringar.

 

Post a Comment

<< Home